Het 50ste kamp!

23 september 2017

Op 15 september 2017 begon het 50ste MS Anders kinderkamp. De jeugd van 14 t/m 17 jaar verzamelde zich, met hun ouders/verzorgers, op het terrein van Wilgje Buitensport in Buren (Gld). Na de gezamenlijke maaltijd vertrokken de ouders/verzorgers en bleef de jeugd achter.

‘s Avonds werd een pubquiz gespeeld waarbij naast de algemene vragen ook werd getest hoe goed de deelnemers de begeleiders kennen. De resultaten daarvan hebben we helaas niet gehoord....

Op zaterdagochtend waren de groepsgesprekken. Na de lunch werd de groep in tweeën gesplitst. De ene helft ging boogschieten, de andere helft het hoogteparcours op. Later werd natuurlijk gewisseld.

En na de bonte avond zat dit kamp er al weer op. Een beetje korter dan anders maar voor een goed doel....

FIFTY feestje

Op zondagochtend was het vroeg op. Om half acht begonnen we aan het ontbijt zodat we alles op tijd af konden krijgen voor de ontvangst van de gasten voor ons FIFTY feest.

Ruim 200 mensen, deelnemers, ouddeelnemers, begeleiders, ouders, verzorgers en andere belangstellenden bezochten ons feestje. Na de opening kon iedereen die dat wou actief bezig zijn: boogschieten, hoogteparcours maar ook de survivalbanen stonden ter beschikking. Wie wou kon een presentatie van de MS Anders diëtiste bijwonen over voeding en MS. En bij dat alles werd de inwendige mens niet vergetern. Op verschillende plekken rondom het terras kon je terecht voor lekkere hapjes: soep, saté, knakworst, mais, fruit en ijs.

Foto’s

Tijdens het kamp en het feestje zijn natuurlijk weer foto’s gemaakt. Een deel daarvan staat op de website: kamp en feest. De deelnemers aan het kamp krijgen alle foto’s nog via een link toegestuurd (maar dat zal nog wel even duren). We zijn nog aan het bekijken hoe we de foto’s van het feestje bij alle aanwezigen kunnen krijgen.

Mocht je zelf foto’s hebben gemaakt die je wil delen dan kan je die opsturen. Kijk hier voor meer informatie.