combilogoWe bundelen per 1 augustus 2020 onze kracht met het Nationaal MS Fonds. Samen gaan we verder onder de naam Nationaal MS Fonds. Als één organisatie kunnen we de strijd tegen MS nog efficiënter en effectiever aangaan. Ook kunnen we samen nog meer betekenen voor mensen met multiple sclerose (MS).

MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Al op jonge leeftijd worden mensen met MS geconfronteerd met blijvende beperkingen en invaliditeit. Daar maken we ons grote zorgen over.

De laatste jaren krijgen we gelukkig steeds meer kennis over de oorzaken van MS. Maar ondanks deze successen, zijn we er nog niet en daarom moeten we nú doorpakken.

Twee organisaties, één droom

Nationaal MS Fonds heeft dezelfde droom als wij: een wereld zonder MS. We zetten ons allebei in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Dat doen we door voorlichting en praktische hulp te bieden aan mensen met MS en hun gezinsleden. Nationaal MS Fonds maakt daarnaast ook wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit van leven voor mensen met MS en genetische factoren bij MS mogelijk. Door samen te werken kunnen we nu ook vernieuwend onderzoek koppelen aan onze activiteiten, zodat we met die inzichten mensen met MS weer verder kunnen helpen. We hebben dus niet alleen veel gemeen, maar vullen elkaar ook aan.

Samen sterker tegen MS

Samen staan we sterker in de strijd tegen MS. Natuurlijk gaan we door met de activiteiten die wij hebben opgezet, zoals de MS-Kinderkampen, de blaastraining, de EFT-workshop en het voedingsprogramma ‘Anders Eten bij MS’. Alleen voortaan onder de vlag van het Nationaal MS Fonds. Samen kunnen we ook meer vernieuwende projecten op het gebied van coaching, voorlichting en wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Zo hopen we onderzoek naar de lange termijn effecten van het voedingsprogramma mogelijk te maken.

Wat betekent dit concreet?

We verhuizen naar het kantoor van het Nationaal MS Fonds in Rotterdam en communiceren voortaan uit naam van het Nationaal MS Fonds. Het vertrouwde rekeningnummer blijft en wordt per 1 augustus op naam van het Nationaal MS Fonds gezet. Heb je vragen over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel naar: (010) 591 98 39.