coronaHet kan niemand zijn ontgaan dat we in een rare periode leven. Het corona virus zet de wereld op zijn kop, en dat treft nu ook het eerste MS Kinderkamp van dit jaar!

Van 15 tot 17 mei hadden we een weekend voor de jongeren van 11 tot en met 14 jaar gepland in de Ardennen in België. We hebben nu besloten dat we dit weekend niet door laten gaan. Daar balen we natuurlijk van, maar we zijn er ons zeer van bewust dat er nu belangrijkere gebeurtenissen zijn in de wereld waarbij onze MS-Kinderkampen heel relatief worden.

Het goede nieuws is dat we het weekend (zonder extra kosten) hebben kunnen verzetten. We gaan dus wel naar België maar het wordt wat later in het jaar: 20 tot 22 november.

De deelnemers die zich al hadden aangemeld hebben inmiddels allemaal een mail gekregen met meer informatie. Aangezien het kamp in mei al helemaal was volgeboekt (en we er eerst van uitgaan dat die deelnemers in november ook allemaal mee gaan) kan je je niet (meer) aanmelden voor dit kamp. Je kunt je wel op een reservelijst laten zetten, stuur daarvoor een mailtje.

Of de maatregelen rondom het coronavirus ook het jongste kamp (eind juni in Leusden) gaan beïnvloeden is nog onduidelijk.
Op dit moment gaan we er van uit dat dat kamp gewoon doorgaat.